Sprekers

Wim van Bon - dagvoorzitter

Wim van Bon - dagvoorzitter

Voorzitter Nekovri (Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen) 2000-2008; President ECSLA (European Cold Stores and Logistics Association van 2005-2007 en van 2009 - 2011; bestuurslid t/m 2014.

Sessies

 
Anneke Ammerlaan

Anneke Ammerlaan

Als trendonderzoeker en food watcher onderscheid Anneke blijvende trends van hypes, en betekenisvolle initiatieven van gebakken lucht. Vanuit haar passie voor voeding en voedsel, behandelt ze onderwerpen die er toe doen.

Sessies

 
Melanie Murk-Severein

Melanie Murk-Severein

Bedrijfskundige en onderzoeker

Sessies

 
ir. Ariette Matser

ir. Ariette Matser

Onderzoeker bij Wageningen UR Food & Biobased Research. Ze is gespecialiseerd in levensmiddelen en welke biologische en fysische processen zich daarin afspelen.

Sessies

 
drs. ing. Joost Snels

drs. ing. Joost Snels

Onderzoeker bij de afdeling Fresh Food and Chains van Wageningen UR

Sessies

 
dr. Ulphard Thoden van Velzen

dr. Ulphard Thoden van Velzen

Thoden van Velzen is onderzoeker bij Wageningen UR Food & Biobased Research. Zijn specialisatie is verpakking van levensmiddelen.

Sessies

 
Dennis Wentink

Dennis Wentink

Adviseur en directeur/eigenaar van Adviesburo Verhoef. Adviesburo Verhoef richt zich nationaal en internationaal op koel- en vrieshuizen en logistieke centrums van AGF, vlees, vis, bakkerijen en bloemen.

Sessies

 
Erik van Erk

Erik van Erk

Senior consultant RBK Group

Sessies

 
ir. Steven Lobregt

ir. Steven Lobregt

Steven Lobregt krijgt koeltechniek op een hoger niveau. Hij ontwikkelde bij TNO de CO2 koeltechniek, heeft honderden koeltechnische subsidies verkregen, geeft koeltechnisch advies en is nu de drijvende kracht achter BREEAM koel- vrieshuizen. De komende jaren komen er nieuwe logistieke concepten, de uitdaging is om daar met koeltechnische innovaties sturing aan te geven.

Sessies

 
ir. Hans van der Stoel

ir. Hans van der Stoel

Hans is een meester in het doorrekenen. Of het nu de opbouw van een ijsvloer is, of de luchtcirculatie in een koelcel; elk proces is met formules te vatten. Door de principes te doorgronden, kunnen nieuwe koelconcepten ontwikkeld worden. Aan 15 jaar werkervaring bij TNO is als eigen ondernemer nu 10 jaar toegevoegd. Ondernemer en wetenschapper, een waardevolle combinatie.

Sessies

 
Gerben Koeslag BSc

Gerben Koeslag BSc

Na diverse jaren bij Aviko te hebben gewerkt is Gerben partner geworden bij Sparkling Projects. Expertiseveld is hygiënisch ontwerp, optimalisatie van processen en implementatie van productielijnen. Gerben heeft veel ervaring met werking in buitenland. Zo heeft hij o.a. in China een productiefabriek ge-engineerd en geïmplementeerd tot stabiele productielijn. Gerben is vooruitstrevend en meedenkend, hij zoekt bij elke vraag eerst naar de kern.

Sessies

 
Mark van den Houten

Mark van den Houten

Mark van den Houten van Obruni neemt ons mee in het realiseren van veranderingen. Bij veranderen gaat het om mens en organisatie. Gemotiveerde mensen met hart voor hun vak en voor de zaak, maken het verschil. Wil je dat, Mark reikt je het gereedschap aan.

Sessies

 
Pieter van der Hulst

Pieter van der Hulst

Quality Expert bij Flowerwatch, een bedrijf dat zich richt op de koudeketen van bloemen. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Kenia en straks ook in Japan.

Sessies

 
Martin Bongers

Martin Bongers

Martin Bongers heeft alle gedaanten van de e-commerce meegemaakt: Minitel, viditel, videotex, EDI, internet. Werkte o.a. voor een participatiemaatschappij en voor De Telegraaf. Runt momenteel een e-fulfilment bedrijf: www.icebergwebshophands.nl. Met Iceberg ontzorgt hij webshopondernemers, vooral in het segment (verse) food. In de praktijk betekent dat: inkopen (o.a. bij de boer), warehousen, inpakken en verzenden/bezorgen. Kortom, logistieke regie voeren.

Sessies

 
Eric Prieur

Eric Prieur

Directeur Cold Chain Sustainability van Carrier Transicold & Refrigeration Systems in Rueil-Malmaison bij Parijs in Frankrijk

Sessies

 

Kom ook

De 4 belangrijkste redenen:

1) U krijgt inzicht in relevante ontwikkelingen rondom vers & koelen

2) U wordt geïnspireerd door experts uit het vak

3) Neem een kijkje in de keuken van anderen: Praktijkcases & rondleiding Wageningen UR Lab

4) U krijgt volop gelegenheid om te netwerken


Het congres is opgezet voor professionals die met het koelen van vers voedsel te maken hebben:

 • Installateurs
 • Voedselproducenten met eigen bewaring
 • Voedselverwerkers met koeling
 • Koel- & vriesvervoerders
 • Bouwbedrijven & projectontwikkelaars
 • Koel & veilinghuizen
 • Kwaliteitsmanagers
 • Adviseurs

+ professionals die werkzaam zijn in de supermarkten & horeca.

Kom met korting

Kom met korting naar het congres.
U ontvangt € 100 korting. Geldig voor:

 • lezers van het magazine RCC K&L
 • lezers Distrifood, Foodmagazine, Bakkerswereld, Vleesmagazine
 • leden KNVvK, STEK, Verac, Nekovri
 • relaties van Wageningen UR

U betaalt geen € 249 maar slechts € 149 voor deze dag

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.