Programma

13:00 - 13:30Ontvangst

Welkom bij dit nieuwe congres 'Vers Koelen in Beweging'

13:30 - 13:45Opening

Dagvoorzitter Wim van Bon zal het congres openen.

Wim van Bon is jarenlang voorzitter geweest van Nekovri (Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen, 2000-2008) en president van van ECSLA (European Cold Stores and Logistics Association, 2005-2007 en van 2009-2011); bestuurslid ECSLA t/m 2014.

13:45 - 14:15Keynote 1

Keynotesessie door Anneke Ammerlaan, trendwatcher consumentenmarkt

Onderwerp: Ultravers-trend zet koudeketen op scherp
Lees meer...

14:20 - 14:50Keynote 2

Keynotesessie door drs Melanie Murk-Severein
Onderwerp: "Koelvers als aanjager voor onderscheidend vermogen"
Lees meer...

14:50 - 15:30Pauze

 

15:30 - 16:30Sessies ronde 1

Volg één van onderstaande sessies

16:30 - 16:50Pauze

 

16:50 - 17:50Sessies ronde 2

Volg één van onderstaande sessies of volg de rondleiding

17:50 - 18:20Afsluiting

Afsluiting door Eric Prieur over "Samenwerken en verantwoordelijkheid nemen om voedselderving in keten terug te brengen"

18:20 - 18:30Afsluiting

Dagvoorzitter Wim van Bon sluit samen met u het congres af.

18:30 - 20:00Netwerkborrel

Praat - onder het genot van een hapje & een drankje - met uw collega's na over deze dag.
Mede mogelijk gemaakt door Bitzer.

Kom ook

De 4 belangrijkste redenen:

1) U krijgt inzicht in relevante ontwikkelingen rondom vers & koelen

2) U wordt geïnspireerd door experts uit het vak

3) Neem een kijkje in de keuken van anderen: Praktijkcases & rondleiding Wageningen UR Lab

4) U krijgt volop gelegenheid om te netwerken


Het congres is opgezet voor professionals die met het koelen van vers voedsel te maken hebben:

  • Installateurs
  • Voedselproducenten met eigen bewaring
  • Voedselverwerkers met koeling
  • Koel- & vriesvervoerders
  • Bouwbedrijven & projectontwikkelaars
  • Koel & veilinghuizen
  • Kwaliteitsmanagers
  • Adviseurs

+ professionals die werkzaam zijn in de supermarkten & horeca.

Kom met korting

Kom met korting naar het congres.
U ontvangt € 100 korting. Geldig voor:

  • lezers van het magazine RCC K&L
  • lezers Distrifood, Foodmagazine, Bakkerswereld, Vleesmagazine
  • leden KNVvK, STEK, Verac, Nekovri
  • relaties van Wageningen UR

U betaalt geen € 249 maar slechts € 149 voor deze dag

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.