Contact

Heeft u vragen over het congres?

Inhoudelijke vragen

Voor inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld het programma en prijzen kunt u terecht bij:
Linda van Iwaarden, congresmanager RCC K&L

Linda van Iwaarden
Projectmanager RCC K&L congressen

E: lindavaniwaarden@vakmedianet.nl
T: 088-5840964
M: 06-53225942

 

Heeft u een vraag? U kunt ook onderstaand formulier invullen

De velden met een * zijn verplicht.



(0123456789)

Vragen over uw inschrijving / betalen / annuleren

Heeft u zich ingeschreven en heeft u hier vragen over?
Onze klantenservice helpt u graag met uw vragen.

E: klantenservice@vakmedianet.nl

T: 088-5840888

Kom ook

De 4 belangrijkste redenen:

1) U krijgt inzicht in relevante ontwikkelingen rondom vers & koelen

2) U wordt geïnspireerd door experts uit het vak

3) Neem een kijkje in de keuken van anderen: Praktijkcases & rondleiding Wageningen UR Lab

4) U krijgt volop gelegenheid om te netwerken


Het congres is opgezet voor professionals die met het koelen van vers voedsel te maken hebben:

  • Installateurs
  • Voedselproducenten met eigen bewaring
  • Voedselverwerkers met koeling
  • Koel- & vriesvervoerders
  • Bouwbedrijven & projectontwikkelaars
  • Koel & veilinghuizen
  • Kwaliteitsmanagers
  • Adviseurs

+ professionals die werkzaam zijn in de supermarkten & horeca.

Kom met korting

Kom met korting naar het congres.
U ontvangt € 100 korting. Geldig voor:

  • lezers van het magazine RCC K&L
  • lezers Distrifood, Foodmagazine, Bakkerswereld, Vleesmagazine
  • leden KNVvK, STEK, Verac, Nekovri
  • relaties van Wageningen UR

U betaalt geen € 249 maar slechts € 149 voor deze dag

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.